Ліга Європи 2024/25. 3-й тур

Галатасарай – Ельфсборг – 4:3

Голи: Ікарді, 28, Петтерсон (аг.), 39, Їлмаз, 44, Акгюн, 83 – Хульт, 53, Байду, 65 (пен), Ларссон, 90+2

Брага – Буде-Глімт – 1:2

Голи: Ніакате, 64 – Ев'єн, 53, Нільсен, 90+4

Вилучення: Ніакате, 67 (друга жовта, Брага)

Галатарасай не без проблем обіграв шведський Ельфсборг. Турецька команда, яка взимку зіграє з Динамо у Лізі Європи, знищила суперника у першому таймі, пішовши на перерву з перевагою у три голи. Втім дуже швидко шведам вдалось відквитати два м'ячі й повернути інтригу.

Вже під завісу поєдинку господарі забили четвертий, але Ельфсборг до останнього намагався зачепитися бодай за нічию й відзначився у відповідь. У підсумку Галатасарай втримав нервову перемогу й тимчасово очолив турнірну таблицю Ліги Європи, маючи в активі 7 очок після трьох турів.

У паралельному матчі Буде-Глімт на останніх хвилинах обіграв Брагу. Норвежці вийшли вперед на старті другого тайму, але швидко пропустили. Ніакате вдало зіграв на добиванні, а буквально через 3 хвилини після взяття воріт шокував вболівальників. Автор гола миттєво отримав дві червоні картки від арбітра й залишив команду у меншості.

Буде-Глімт скористався кількісною перевагою і на останніх секундах вразив іменитого суперника, здобувши другу перемогу в Лізі Європи.