Ліга чемпіонів. Третій тур

Жирона – Слован – 2:0

Голи: Гутьєррес, 42, Хуанпе, 73

Нереалізований пенальті: Стуані, 88

Ювентус – Штутгарт – 0:1

Гол: Туре, 90+2

Вилучення: Данілу, 84

Нереалізований пенальті: Мійо, 86

ПСЖ – ПСВ – 1:1

Голи: Хакімі, 55 – Ланг, 34

Астон Вілла – Болонья – 2:0

Гол: Макгінн, 55, дуран, 64

Штурм Грац – Спортінг – 0:2

Голи: Сантуш, 23, Дьокереш, 53

Жирона здобула першу в своїй історії у Лізі чемпіонів. Український вінгер Жирони Віктор Циганков продовжує відновлюватися після травми. Однак один наш земляк таки з'явився на полі в цьому поєдинку. Український півзахисник Слована Данило Ігнатенко вийшов у стартовому складі.

Лік забитим голам відкрила Жирона під завісу першого тайму. Данжума прорвався флангом і прострелив на Мігеля Гутьєреса, а той з меж штрафного вразив ворота братиславського клубу.

У другому таймі підопічні Мічела наростили перевагу – Хуанпе шаленим ударом реалізував штрафний. А під завісу зустрічі півзахисник Слована "привіз" пенальті, зігравши рукою в карному майданчику. До 11-метрової позначки підійшов Крістіан Стуані, але воротар словенців потягнув цей удар, врятувавши свою команду від розрому.

У паралельному матчі Ювентус сенсаційно програв Штутгарту. Туринці могли пропустити на 50-й хвилині, однак після перегляду VAR суддя скасував гол Штутгарта за гру рукою безпосередньо перед взяттям воріт.

Розв'язка в цьому матчі виявилася шаленою. На 84-й хвилині Данілу вхопив другу жовту картку і "привіз" пенальті у ворота Ювентуса. Однак Перін відбив 11-метровий. Проте на 90+2 Ель-Білаль Туре вигриз перемогу для Штутгарта з гри – 1:0.

У ще одному поєдинку ПСЖ і ПСВ розписали бойову нічию. Нідерландці повели у рахунку у другій половині першого тайму. Боскальї обікрав суперника, відпасував на Ноа Ланга, той змістився у центр штрафного і розписався у воротах Доннарумми.

По перерві Ашраф Хакімі неймовірним ударом з-поза меж штрафного влучив поміж ніг воротаря ПСВ – 1:1.