"Найбільша боротьба Артема Довбика – проти самого себе. Усе говорило про провал після його перших ігор за Рому, але Артем, схоже, повстав із попелу і знову почав нагадувати форварда, який зумів торік здобути титул найкращого бомбардира Ла Ліги.

Прихід Івана Юріча пішов йому на користь, і він починає залишати позаду ту більш стриману версію себе, яка спостерігалася в перших матчах у серпні та вересні.

Хоча він і відновлює нюх до голів, його статистика все ще дещо погана. Це була одна з головних претензій римських уболівальників, які вимагали від свого нового нападника більшої кількості голів. У Артема -0,3 гола порівняно з очікуваними, що сильно контрастує з рештою основних форвардів. А Довбик – один із тих, хто найбільше б'є в Серії А (13-й), але у нього коефіцієнт гол/удар – 0,16 і за цим показником він посідає 54-е місце в Серії А.

Українець пережив місяці посухи і його ненаситність знову проявляється. Бачачи наявні в нього можливості для вдосконалення, оборонці італійських клубів не можуть бути спокійними", – резюмувало іспанське видання Marca.

Нагадаємо, Артем Довбик провів за римлян 9 поєдинків, в яких забив 4 голи та відзначився одним асистом. Найближчий матч Роми відбудеться 20 жовтня о 21:45 за київським часом проти Інтера.