Ліга націй, четвертий тур

Ліга А

Бельгія – Франція – 1:2

Голи: Опенда, 45+3 – КолоМуані, 35 (пен)

Вилучення: Чуамені, 76

Боснія і Герцеговина – Угорщина – 0:2

Голи: Собослай, 38, 50 (пен)

Італія – Нідерланди – 4:1

Голи: Ретегі, 41 (пен), Ді Лоренцо, 54, 79, Фраттезі, 72

Німеччина – Нідерланди – 1:0

Гол: Левелінг, 63

Ліга В

Ісландія – Туреччина – 2:4

Голи: Оскарссон, 3, Гудьйонсен, 83 – Кахведжі, 62, Чаханоглу, 67 (пен), Гюлер, 88, Артюкоглу, 90+5

Уельс – Чорногорія – 1:0

Голи: Вілсон, 36

Ліга С

Естонія – Швеція – 0:3

Голи: Нанасі, 29,37, Дьокереш, 66

Франція, без Кіліана Мбаппе, який "відпросився" від виклику у національну команду, здолала Бельгію. Вже на першій хвилині гри Меньяну довелося рятувати французів від удару Тілеманса. Згодом Бельгія отримала можливість виконати пенальті, але змарнувала шанс вийти вперед – Тілеманс знову не впорався. Командам все ж вдалося обмінятися голами ще в першому таймі: спочатку забив Коло Муані, а потім паритет відновив Опенда. По перерві форвард оформив дубль, принісши своїй команді перемогу. На 76-й хвилині французи залишилися без Чуамені, який отримав другу жовту і покинув поле.

Італія здобула перемогу у матчі з Ізраїлем. "Скуадра Адзурра" одразу ж взяла поєдинок під свій контроль. Попри достатню кількість моментів, перший гол у поєдинку італійці оформили з пенальті: на 39-й хвилині Ретегі перехитрив голкіпера і вивів свою збірну вперед.

По перерві відзначився Ді Лоренцо, довершивши подачу Распадорі зі штрафного. Ізраїль відквитав один м'яч завдяки голу Абу Фані. Все ж, останнє слово у зустрічі було за господарями – до завершення поєдинку Італія ще двічі розстріляла ворота суперників. Спочатку Дімарко відпасував на Фратеззі і той зробив рахунок 3:1, а потім Ді Лоренцо записав у свій актив дубль.

"Скуадра Адзурра" очолює групу 2 Ліги А, маючи 10 очок. На другому місці опинилася Франція з 9 очками, а на третьому і четвертому – Бельгія (4) та Ізраїль (0) відповідно.

Німеччина впоралася з Нідерландами. Загалом, ситуація у групі 3 Ліги А була зрозумілою від початку: Німеччина лідер, найближчий переслідувач Нідерланди, а далі вже йдуть Угорщина та Боснія і Герцеговина. Попри це, Бундестім досить довго не могла вийти вперед у матчі з Нідерландами. Точніше, підопічні Нагельсманна забили ще на 2-й хвилині гри, але гол скасували Левелінга скасували через офсайд. Установити очний рахунок зустрічі німці змогли на 63-й хвилині: той же Левелінг зіграв на добиванні.

У іншому матчі групи 3 Ліги А Угорщина переграла Боснію і Герцеговину. Собослай оформив дубль, відзначившись після пасу Надя та пенальті. Тож у таблиці нічого не змінилося: Німеччина з 10-ма очками чолює квартет, далі йдуть Нідерланди (5 балів), Угорщина (5) та Боснія і Герцеговина (1).