Ліга націй 2024/25. 4-й тур. Ліга В

Фінляндія – Англія – 1:3

Голи: Хосконен, 88 – Гріліш, 18, Александер-Арнольд, 74, Райс, 84

Казахстан – Словенія – 0:1

Голи: Млакар, 55

Ліга С

Вірменія – Північна Македонія – 0:2

Голи: Міовскі, 72, Алімі, 85

Ліга D

Мальта – Молдова – 1:0

Голи: Теума, 87 (пен.)

Ліхтенштейн – Гібралтар – 0:0

Збірна Англії здобула перемогу над Фінляндією. Збірна "Трьох левів" зуміла реабілітуватись за поразку у минулому турі від Греції (1:2) та потішила вболівальників трьома очками. Повернувся до складу Харрі Кейн, але забити не зміг.

Відкрив рахунок Джек Гріліш, якого шикарною передачею віч-на-віч вивів Анхел Гомес. Трент Александер-Арнольд зумів подвоїти перевагу вже після перерви – зірковий представник Ліверпуля влучив у дев'ятку неймовірним ударом зі штрафного.

Згодом відзначився Деклан Райс, замкнувши простріл Оллі Воткінса. У відповідь господарі зуміли відквитати один м'яч наприкінці гри. Втім перемога не дозволила англійцям вирватись у лідери – попереду Греція, яка має матч в запасі.

Збірна Вірменії на чолі з Олександром Петраковим поступилася Північній Македонії. Один із голів у ворота команди українського наставника забив партнер Віктора Циганкова у Жироні Боян Міовскі. Вірмени втретє поспіль не перемагають у Лізі націй і наразі йдуть на другій сходинці в турнірній таблиці, македонці – перші.

У паралельних матчах у дивізіоні D Молдова з оборонцем Карпат Владиславом Бабогло зазнала фіаско з Мальтою, а Ліхтенштейн та Гібралтар розійшлися миром.