"Я вважаю, що Ребров у таких поєдинках повинен у збірну України потихеньку свіжу кров вливати з чемпіонату України. Є багато хлопців, які себе проявляють в УПЛ. Чому б їм не дати шанс проявити себе в збірній України? Це нормальне явище. Конкуренція – це добре.

Не обов'язково зациклюватися на одних футболістах. Потрібно робити ротацію. Я думаю, що в нас ресурс є в чемпіонаті України. Гравців вистачає. Тренерському штабу не треба думати про те, що Маліновський, Зінченко, Степаненко або ще хтось травмувалися. Не треба звертати увагу на це. Треба ставити в основу інших гравців і в них усе вийде. У них буде бажання грати і проявити себе. Це навіть може зіграти в плюс збірній України.

Виклик Назаренка та Калюжного у збірну України? Шанси проявити себе у них добрі. Назаренко – молодий гравець. Вони разом із Судаковим вже по сім м'ячів забили, і є найкращими голеадорами УПЛ. Назаренко себе раніше добре проявляв і за молодіжну збірну на міжнародному рівні. Мені його гра подобається. Шанси, я думаю, у них будуть і все в їхніх руках та ногах! Це їхній шанс, коли досвідченіші футболісти на травмах. Їм треба проявити себе", – резюмував Воробей у інтерв'ю Sport.ua.

Нагадаємо, що 11 жовтня "синьо-жовті" зіграють проти Грузії, а 14-го – проти Чехії. Проте, перед жовтневими матчами збірна України зазнала чималих кадрових втрат. Через ушкодження в заявку не потрапили Андрій Ярмоленко, Віктор Циганков, Олександр Зінченко, Віталій Миколенко, Володимир Бражко, Олександр Піхальонок, Руслан Маліновський та Андрій Лунін.