"Якщо Україна низько сідатиме, триматиме м'яч на своїй половині поля і чекатиме, що грузини відкриються, то нічого не вийде. Шахтарю, Динамо, збірній потрібно прибрати цю схему гри, коли відбувається утримання м'яча заради пасу. Це не потрібно. Треба грати агресивно, особливо попереду.

Чим вище ми гратимемо і атакуватимемо верхнім блоком ближче до чужих воріт, тим більше буде шансів, що в нас щось вийде. Тоді в нас з'являться моменти. Мені здається, треба диктувати свої умови ближче до їхніх воріт. І не можна давати розбігтися грузинським крайнім футболістам, бо їхні флангові півзахисники дуже швидкі.

Я думаю, у цьому плані страховка має бути подвійною чи потрійною. Але для цього потрібні сили та фізичні кондиції. Потрібно, щоб гравці були підготовлені на обидва тайми. Просто так зараз не виграєш. За рахунок техніки та якихось імен зараз не переможеш. Пройшло це. Практично всі збірні зараз зрівнялися за цим показником. Немає якоїсь індивідуальної переваги. Є тактика, підготовка команди. Ось від цього треба відштовхуватися", – сказав Воробей для Sport.ua.

Нагадаємо, вже незабаром збірна України зіграє два поєдинки Ліги націй проти Грузії та Чехії. Матчі заплановані на 11 та 15 жовтня відповідно.