Карвахаль отримав пошкодження у компенсований час та покидав поле на медичних ношах. "Підтверджено серйозну травму хрестоподібної зв'язки. Доведеться перенести операцію та бути поза полем кілька місяців.

Я вже чекаю на початок відновлення та повернення, наче звір. Всім дуже дякую за повідомлення, я відчуваю велику любов", – написав Карвахаль на своїй сторінці в Instagram.

Захисник "бланкос" точно не зіграє за Реал цього року і ризикує взагалі пропустити решту сезону. Зокрема, Карвахаль не зможе допомогти і збірній Іспанії у найближчих поєдинках Ліги націй.

Додамо, що матч Реал – Вільяреал, у якому травмувався капітан "вершкових" завершився впевненою перемогою підопічних Анчелотті – 2:0.

Свою підтримку травмованому Карвахалю встиг висловити український воротар Реала Андрій Лунін. "Хороша гра команди. Сухий матч. Сил тобі, машино . Ми всі тебе дуже любимо", – написав голкіпер в Instagram.

Офіційний сайт мадридського гранда наразі не повідомляє термінів відновлення своєї зірки, однак журналіст Маріо Кортегана вважає, що оборонець буде відсутнім 8-10 місяців.