МЛС, 33-й тур

Торонто – Інтер Маямі – 0:1

Гол: Кампана, 90+3

Коламбус Крю – Філадельфія Юніон – 3:2

Голи: Кучо, 4, 76, Фарсі, 41 – Гарріел, 25, Макглінн, 78

Цинциннаті – Орландо Сіті – 1:3

Голи: Акоста, 45 – Енріке, 10, 72, Ангуло, 66

Лос-Анджелес Гелаксі – Остін – 2:1

Голи: Габріел, 31, Йовельїч, 76 – Дріуссі, 55

Вилучення: Біро, 90+13

Інтер Маямі Сергія Кривцова уже здобув чемпіонство у Східній конференції та вийшов у плей-офф, однак не зупиняє переможної ходи.

Цього разу "чаплі" на виїзді обіграли Торонто. Щоправда, забили лише один м'яч у доданий час. Український захисник Інтер Маямі Сергій Кривцов відіграв увесь матч, Бускетс та Мессі вийшли на 61 хвилині, а Сураес – на 71-й.

Коламбус Крю Євгена Чеберка взяв гору в гольовій перестрілці з Філадельфією Юніон. Український оборонець відіграв всі 90 хвилин і вхопив жовту картку. Коламбус відірвався від свого найближчого переслідувача на 4 очки (ще раніше команда здобула путівку у плей-офф).

Цинциннаті не може виграти вже в четвертому матчі поспіль. Цього разу представники Огайо поступилися Орландо Сіті. Форвард Шахтаря Кевін Келсі, який виступає за Цинциннаті, вийшов в основі, заробив жовту картку і був замінений у перерві. Келсі переживає складні часи: востаннє він забивав ще першого вересня.

У ще одному матчі за участі українця Остін поступився Лос-Анджелес Гелаксі. Олександр Сваток вже втретє вийшов в основі Остіна. Однак ця поразка залишила команду українця без шансів на плей-офф.