МЛС, 32-й тур

Коламбус Крю – Інтер Маямі – 2:3

Голи: Россі, 46, Кучо, 61 (п.) – Мессі, 45, 45+5, Суарес, 48

Вилучення: Камача, 63 (Коламбус, друга жовта картка)

Нью-Йорк Сіті – Цинциннаті – 3:2

Голи: Іленіч, 16, Мартінес, 65, Родрігес, 75 (п.) – Акоста, 69 (п.), Бейрд, 90+6

Портленд Тімберс – Остін – 0:1

Гол: Перейра, 42

Ключовим матчем туру сміливо можна було вважати поєдинок між Коламбус Крю та Інтер Маямі, які є лідерами Східної конференції. Обидві команди продемонстрували божевільний футбол та жагу до чемпіонства, але переможцем міг бути тільки один. Інтер Маямі достроково виграв регулярний чемпіонат та здобув трофей MLS Supporters' Shield. Нагадаємо, що за цей клуб грає українець Сергій Кривцов, який з'явився на полі на 76 хвилині.

Зірковий одноклубник Кривцова Мессі доклався до перемоги своєї команди: легендарний аргентинець оформив дубль. Додамо, що виграний трофей став 46-м у кар'єрі Ліонелля. Він залишається найтитулованішим гравцем в історії. У найближчого переслідувача Дані Алвеса 43 трофеї.

Інший українець Євген Чеберко, який захищає кольори Коламбус Крю, на полі так і не з'явився.

Насичений поєдинок продемонстрували Нью-Йорк Сіті та Цинциннаті. За другу команду виступає нападник Шахтаря Кевін Келсі, який відіграв увесь матч, проте зміг заробити лише жовту картку. Його команда перемогла з рахунком 3:2.

У ще одному матчі туру грала команда ще одного українця Олександра Сватка. Остін мінімально обіграв Портленд Тімберс. Українець вийшов у старті свого клубу та відіграв увесь поєдинок. Зазначимо, що для Сватка це другий вихід у старті Остіна. Ця перемога ще не дозволила команді Олександра посісти 9-те місце в турнірній таблиці, яке дозволило б їй грати у плей-офф.