"Не такого матчу я чекав. Тут навіть річ не в результаті. Тут справа у грі та в нашій команді. Хочеться якось пом'якше сказати, щоб нікого не образити. Це слабкий Шахтар. Можливо, один із найслабших Шахтарів взагалі в історії клубу, особливо якщо брати до уваги це десятиліття.

Я не можу сказати у чому причина. Я не стверджуватиму, але, можливо, треба десь щось змінювати. Чомусь у донеччан навіть не видно малюнку гри, навіть не видно за рахунок чого Шахтар може грати у єврокубках. Відверто кажучи, дуже слабко виглядає наша команда у порівнянні з європейськими клубами.

За першим таймом взагалі Шахтар мав нуль ударів по воротах. Про що можна говорити? У Пушіча я не спостерігаю якихось позитивних дій в атакувальному плані. Ми наче красиво стоїмо на полі при обороні, але при цьому не відбираємо м'яч. Суперники спокійно приймають м'яч у нашому штрафному майданчику, розвертаються, накручують по два–три футболісти. А ми просто спостерігаємо за цим. Мені часом шкода наших захисників. Так, вони намагаються, але коли півкоманди стоїть спостерігає, то ні воротар, ні захисники не допоможуть", – сказав Воробей для Sport.ua.