– Як ви вважаєте, чи міг би шанс Коноплі на початку другого тайму змінити хід гри?

Так. Це дало б нової енергії, і ми знову були б в грі з різницею в один гол, але, на жаль, ви бачите, що ми упустили цей шанс, а потім вони забили через 30 секунд після цього. Для нас був правильний момент змінити гру, але, на жаль, нам це не вдалося.

– Гвардіола якось сказав, що зіткнутися з Аталантою – це як піти до стоматолога. У вас було таке ж відчуття сьогодні ввечері? Це команда, яка не дає вам багато простору, щоб щось робити?

– Так, це абсолютно правильно, тому що я також сказав це своїй команді. І це дійсно так. Люди повинні знати, що ця команда має таких чудових гравців. У них однакова манера гри. З точки зору фізичної сили проти них дуже важко грати.

Ми демонстрували напрацьовані комбінації. Ми справді пробували все, але, як я вже сказав, була різниця в деяких фізичних елементах, на які ви не можете відповідати протягом всієї гри. І так, це було як піти до стоматолога. І проти них дуже важко грати.

Я маю на увазі, що не тільки ми відчуваємо це сьогодні ввечері. Я маю на увазі їхній рівень досвіду в фіналі Ліги Європи, матч за Суперкубок. Я бачив гру їхню гру проти великого Реалу. Проти них дуже важко грати.

Тому ми повинні бути реалістами як команда, і ми реалісти. Ми також намагалися грати. Другий тайм ми зіграли, я вважаю, досить добре з м’ячем, – сказав Пушіч Tribuna.com.