"Я вважаю, що в цілому це не була дуже складна гра. Ми створили багато моментів, особливо в другому таймі. Ми дійсно тримали гарний темп, особливо після перерви. На жаль, трапився той самий, непотрібний момент, який спричинив сьогоднішній результат. Звичайно, неприпустимо припускатися подібних помилок на центральній лінії поля.

Я схильний вважати, що ми зіграли внічию цей матч, оскільки не довели справу до більшої переваги, не забили 2-й гол. Іноді як у футболі, так і в житті трапляється, що ти не завжди отримуєш те, на що заслуговуєш. Я не скажу, що це була складна гра. Ми зробили її складною.

Пропущений гол? Наша сьогоднішня невдача нас спіткала внаслідок нашої нереалізації всіх інших моментів. І, звичайно, помилки трапляються. На жаль, гол дійсно був надзвичайно нещасливим збігом обставин.

Звичайно, подібні моменти не повинні траплятися з нашого боку. Звичайно, ми засмучені, але якщо розглядати загалом – як я й наголошував, ми відіграли дуже якісно 2-й тайм. Вся історія гри полягає в тому, що нам потрібно було забивати вдруге", – сказав Пушіч в коментарі УПЛ ТБ.