УПЛ. 8-й тур

Верес – Шахтар – 1:1

Голи: Судаков, 64 (п) – Кльоц, 81

Поєдинок розпочався на 25 хвилин пізніше, ніж було заплановано, через повітряну тривогу.

Перший небезпечний момент у матчі створив Шахтар у другій половині тайму – Траоре головою пробив повз стійку.

Невдовзі за Верес відповів Кльоц, але м'яч теж пролетів повз стійку. У площину ж воріт до перерви не поцілила жодна із команд.

На старті другого тайму "гірники" мали блискучий шанс врешті вирватися вперед. Після заблокованого удару Зубкова снаряд відскочив у центр штрафного до Бондаренка, Артем спробував вразити порожні ворота рівнян, але оборонці в останню мить стали на заваді.

На екваторі другого тайму "помаранчево-чорні" заробили право на пенальті: Сміян грубо збив Криськіва в карній зоні. Козиряцький вказав на 11-метрову позначку. Вирок арбітра впевнено виконав Судаков – третій гол Георгія у поточному сезоні УПЛ.

На 81-й Шахтар втратив перевагу. Різник впорався з ударом Гайдучика, Луан вдало зіграв на підбиранні та відпасував на Кльоца, а Дмитро вразив лівий кут – 1:1.

Підопічні Маріно Пушіча так і не змогли врятуватися від втрати очок. Відтак із 13 заліковими балами в активі Шахтар перебуває на четвертій сходинці в УПЛ. Натомість Верес перебуває у зоні вильоту – 13-е місце, 6 пунктів.