Чемпіонат Іспанії 2024/25, 7-й тур

Еспаньйол – Вільяреал – 1:2

Голи: Хофре, 42 – А. Перес, 45+1, 63

Лас-Пальмас – Бетіс – 1:1

Голи: Молейро, 9 – Ло Чельсо, 45+3

Сельта – Атлетіко – 0:1

Голи: Альварес, 90

Атлетіко на виїзді зустрічався із Сельтою, яка змогла дати бій "матрацникам". Господарі могли вийти вперед під завісу першого тайму, коли Аспас підхопис пас і пробивав під правий кут, але Облак легко впорався з цим ударом. Непоганий момомент мав і Іглесіас, який опинився перший на м'ячі у штрафному майданчику і завдав хорошого удару головою. Кіпер Атлетіко був готовим і вкотре здійснив сейв.

Підопічні Сімеоне прийшли до тями близько на 80-й хвилині, коли Родріго завдав вбивчого удару з-за меж штрафного майданчика, проте Гвайта парирував. Єдиний гол у матчі "матрацники" забили на 90-й хвилині, коли Альварес одним дотиком обробив передачу від Грізманна та переправив м'яч у ворота.

Після 7-ми турів Атлетіко йде на третьому місці в турнірній таблиці, маючи в активі 15 очок. Сельта ж замикає топ-10 із 9-ма пунктами.

Вільяреал обіграв Еспаньйол, завдяки дублю Переса. Це дозволило команді розташуватись на 4-му місці в таблиці, Еспаньйол натомість йде 14-м.

Лас-Пальмас поділив очки з Бетісом, який вирвав перемогу вже у доданий час. Господарі йдуть на останньому місці в турнірній таблиці Ла Ліги, так ще жодного разу і не перемігши. Бетіс йде 11-м.