"Ребров після матчу говорив про агресію. Але у нас нею в першому таймі й не пахло. Шапаренко – найкращий за якістю передач, але за 70 хвилин на полі він виграв лише одне єдиноборство із десяти. Зінченко виграє три дуелі із семи, Степаненко – чотири з дев'яти.

Для порівняння: у Соучека 57% виграних дуелей плюс сім перехоплень м'яча. У Черва 73% виграних єдиноборств. Соучек робить чотири підкати за гру. У нас – один підкат від Миколенка. У першому таймі ми не були у грі. Не контролювали її і близько.

Так, чехи забили нам два м'ячі після наших помилок. Але у них були ще моменти у першому таймі і мали забивати ще мінімум два м'ячі. Нас перетворили на невидимок на полі. Вийшли дві команди, які мали показати свою реакцію на невдачу в попередньому матчі. Одні це показали, інші – ні.

Проте в першому таймі Україна мала два моменти. Це удар Забарного в поперечку та гол Ваната. А от у другому таймі від збірної України був саме той футбол, який я хочу. Була зарядженість та самовіддача. Була реакція на гру у першому таймі. Але чому лише після перерви?" – поділився Вацко у програмі Вацко on Air.

Нагадаємо, збірна України поступилась Чехії з рахунком 2:3.