"Сергію Станіславовичу треба зробити правильний крок. Я не знаю, як там в команді все відбувається. Але я маю на увазі, що йому більше відповідальності треба брати на себе. Не на помічників, а на себе. Потрібно прислуховуватись до себе, бо він досвідчений тренер.

Я не бачу зараз сенсу, чесно кажучи, звільняти його. Тут треба не тренера змінювати, а правильні висновки зробити. І, звичайно, потрібно освіжати збірну, однозначно. Я це говорив перед цим (Лігою націй, – прим.) – говорив, говорю і буду говорити. У нас є молоді хлопці, треба вже їх випускати. От Ваната випустили, забив – молодець.

Треба більше давати шансів. Кабаєв вийшов у першому матчі, зіграв першу гру. Також у нас є молодіжна збірна, яка вже вийшла на чемпіонат Європи. Вони здобули вісім перемог у восьми матчах – це супер. Я вважаю, що треба освіжати команду. Ми можемо програвати, питань немає, але треба дивитися вже трішки в майбутнє. Ми самі бачимо, всі бачать, що багато гравців просто засиділися у збірній", – сказав Шаран у коментарі для NV.

Нагадаємо, збірна України поступилась у двох вересневих матчах Ліги націй. Наша команда зазнала поразки від збірної Албанії (1:2) та Чехії (2:3).