"Дуже важлива перемога. У нас складна група і дуже здорово починати турнір таким чином. Вважаю, ми грали добре і заслужили ці очки. Збірна України – дуже технічна, сильний суперник. Було непросто, ми виконали важку роботу, щоб після пропущеного м'яча перевернути гру.

З погляду майбутньої боротьби в цьому змаганні ця перемога може стати ключовою для підсумкового результату, адже Грузія та Чехія – дуже сильні команди.

Невелику м'язову травму отримав наш капітан Джимсіті. У нас у списку 35 гравців і я довіряю всім, розраховую на кожного. Не втомлювався повторювати хлопцям, що цей турнір для нас дуже важливий, це можливість зробити щось важливе для вболівальників і нас самих. Радий, що вони почули мене і виклалися на всі сто. Є задоволення від добре зробленої роботи", – цитує Сілвінбю Telegrafi.com.

Нагадаємо, у дебютному матчі Ліги націй "синьо-жовті" поступились Албанії і через це не мають очок у своєму активі. У турнірній таблиці групи В1 збірна України йде третьою. 10 вересня підопічні Сергія Реброва зіграють з Чехією. Початок зустрічі о 21:45.