"Ми грали проти дуже сильного суперника, який грамотно оборонявся і було важко знайти вільний простір. Намагалися робити передачі у штрафний майданчик, шукали Яремчука.

На жаль, у першому таймі не змогли створити достатньо моментів. По перерві були моменти, забили і могли забивати, але якщо ти не забиваєш, забивають тобі. На такому рівні важко грати, важко розкривати суперника, який так щільно обороняється як Албанія.

Та проблема, яка була у грі проти Румунії залишилася – ми контролювали м'яч, але не створювали моменти, не навантажували штрафний майданчик. Зараз навіть питання не про атаку, а про оборону, тобто як ми можемо в другому таймі пропускати з трьох атак два м'ячі. Думаю, що сьогодні не вистачало балансу в обороні, потрібно було оборонятися всією командою.

По перерві ми зробили деякі підказки. У перші 15 хвилин другого тайму ми домінували, контролювали гру, але футбол це не тільки атака, це ще й оборона. Переглядав епізоди і не розумію, як ми так могли обороняти. Так, ми додали на певний час, але треба грати всі 90 хвилин.

Нам потрібно працювати і концентруватися кожному на своїх ролях в команді. Треба гравцям зрозуміти, що це тільки перша гра, все трапляється. Чехія програла сьогодні 1:4, але ми повинні думати про себе, показувати іншу гру в обороні. Це дуже важливо буде у майбутньому і не тільки у грі проти Чехії. Зараз у нас немає часу і ми маємо дуже швидко реагувати", – сказав Ребров на післяматчевій прес-конференції.