– Все, що потрібно для футболу, у нас готове: суперроздягальні, поле з підігрівом, два запасних поля, ложа для преси, зали для прес-конференцій, місця для телебачення, Wi-Fi. Аболютно все. Єдине, що у нас з усіх пунктів вимог Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань УАФ є перший пункт – стадіон не введений в експлуатацію.

Але це не від мене залежить. Його вже три роки через бюрократію вводять, причому постійно щось переробляють. Адже коли стадіон Інгулець-Арена лише починав будуватись, то тоді не було вимог по бомбосховищах, тому що було це ще до повномасштабної війни. Так от, відтоді ми постійно щось переробляємо, переробляємо – і от знову переробляємо.

Ми маємо документи щодо стадіону, і все одно в експлуатацію його введемо. Повторюсь: для футболу на даний момент у нас абсолютно все готове. Але мені зараз Андрій Таран, який у згаданому Комітеті відповідає за стадіони, говорить: "Ми вам не дамо дозволу, бо у вас немає акту введення в експлуатацію. Якщо ви хочете грати, то заходьте туди вище у кабінет – і домовляйтеся". Але нікуди я не буду заходити і нікому хабарів не буду давати. Якщо Інгульцю не дадуть зіграти з Чорноморцем на нашому стадіоні, то я зніму команду з чемпіонату. Це принципове рішення, і я від нього не відійду. Коли я йду на принцип, то не рахуюсь ні з ким і ні з чим.

– Нічого іншого не залишається, як чекати на реакцію з боку УПЛ та УАФ.

– Відповіді нам вже дали. Всі листи у мене на руках. Нам не дозволяють грати на своїй домашній арені – і все. Їх мені вже прислали. З Комітетом з питань стадіонів та безпеки проведення змагань УАФ ми постійно переписувались. Вчора від нього отримали кінцеву відповідь, що нам заборонено грати. А сьогодні відповідь такого ж змісту прийшла і з УПЛ. От і все, – сказав Поворознюк у коментарі Sport.ua.