Каталонці перемогли нервіонців з рахунком 2:0 – голами відзначилися Іван Мартін та Абель Руїс. Український вінгер Віктор Циганков відіграв один тайм.

"Для мене другий тайм був дуже хорошим у контролі гри. У нас було більше енергії. Перша частина була за Севільєю. Не знаю, через те, що ми грали три дні тому, чи через температуру, але ми пропустили. Ми добре прикривали їх у кінці гри, пощастило з офсайдом. Але з м'ячем і без нього нам не вистачало енергії.

У другому таймі з Данджумою та Солісом у нас було набагато більше енергії. Севілья пішла від більшого до меншого, а ми пішли навпаки. Ми росли, і хоча зрештою у них було ще кілька шансів, ми все контролювали.

Я зробив зміни в середині, тому що мені бракувало енергії. Ми граємо менш як через 72 годин, і це важко. Продуктивність Циганкова в таймі була набагато нижчою за звичну. Це через травму і перенесеного сальмонельозу. Він ще не у формі, але я винен, що змусив його зіграти три гри поспіль. Це трохи моя відповідальність, як і все, що відбувається на полі", – наводить слова Мічела Le SportiudeCatalunya.