Ла Ліга. 4-й тур

Севілья – Жирона – 0:2

Голи: Мартін, 41, Руїс, 73

Українець Віктор Циганков вийшов на поле зі стартових секунд. Перший небезпечний момент у матчі створив Барко, але кіпер Жирони потягнув удар. Загалом, обидві команди не мали особливих загострень у першому таймі.

Половину першої 45-хвилинки Циганков виглядав досить непомітним, проте варто зазначити, що такою була вся лінія атаки каталонського клубу. Попри те, що Жирона майже нічого не створила у першому таймі, саме вона повела у рахунку. Мартін влучив у порожні ворота після передачі від Мігеля. Севілья одразу ж відповіла голом, але арбітр не зарахував його через положення поза грою у Еджуке.

По ходу цього матчу на брівці можна було побачити емоційного Мічела, який не завжди був задоволеним діями своєї команди.

Зазначимо, що Циганков декілька разів виконував кутові удари, але захисники господарів були першими на м'ячі. Також українець навішував зі штрафного, але знову захисники розібралися. Вочевидь, гра у Віктора не пішла, тому Мічел Санчес вирішив замінити українця, випустивши на поле Данжума.

За 45 хвилин на полі Циганков зробив 82% точних пасів, здійснив 1 точний пас із 5 та 1 вдалу спробу дриблінгу з двох.

Подвоїти рахунок Жироні вдалося після пенальті. Руїс успішно реалізував одинадцятиметровий, пробивши в протилежний від воротаря кут. Передувала пенальті гра рукою Ромеро.

Завдяки цій перемозі підопічні Мічела мають у своєму активі 7 очок та йдуть на проміжному 4-му місці.