Нагадаємо, поєдинок у Турині завершився "сухою" нічиєю. Артем Довбик відіграв 82 хвилини. Від порталу Sofa Score отримав оцінку 6,7 бала. Це був третій поєдинок нашого земляка у Серії А. Наразі Артем не відзначився жодною результативною дією.

"Довбик усіх лякає. Наставник Ювентуса Мотта поставив проти нього Бремера та Гатті на всю гру. Мотта добре підготувався, проти Артема грали сильні захисники. Тепер Довбик заб’є багато голів, я в цьому впевнений.

Довбик багато працював, Бремер та Гатті прикрили його. Коли ми володіли м'ячем на останніх 20 метрах, мали краще використовувати фланги і негайно повертатися до центру. Ми могли поставити їх у складне становище. Довбик забиватиме і виглядатиме ще сильніше, коли вся команда рухатиме м'яч швидше.

Нам протистояла сильна команда з добрим тренером, який дуже поважає нас. Сьогодні ми мало доходили до штрафного майданчика. Довбик – це нападник, який забиває багато голів. Унікальний гравець, який мені подобається. Він знову забиватиме", – цитує Де Россі Siamolaroma.