Прімера. Четвертий тур

Реал – Бетіс – 2:0

Гол: Мбаппе, 67, 75 (п)

Реал міг відкривати рахунок на екваторі першого тайму. Мілітао з близької відстані пробивав головою з відскоком від газону – Руй Сілва відбив перед собою, і Едер зіграв на добиванні, але невдало.

Невдовзі Вінісіус увірвався в штрафний і переадресував на Мбаппе – француз не зміг дотягнутися, але м'яч несподівано прослизнув попід руку воротаря Бетіса. Однак гостей виручив захисник, який вибив снаряд з-під носа Родріго. До перерви команди так і не забили.

На старті другого тайму шанс врешті відзначитися за "вершкових" знову отримав Мбаппе – м'яч відскочив від штанги йому в ноги, але Кіліан схибив. До того ж арбітр зафіксував офсайд.

Бетіс доволі впевнено тримав оборону аж до 67-ї хвилини. Вальверде геніальним пасом п'ятою вивів Мбаппе на побачення з Руєм Сілвою, і Кілан не схибив. Перший гол француза у Ла Лізі.

А вже невдовзі француз оформив дубль на Сантьяго Бернабеу. Голкіпер Бетіса зрубав Вінісіуса у своїй карній зоні – арбітр Рохас призначив пенальті. Вирок суддів впевнено виконав Мбаппе.

2:0 – у підсумку. Реал за чотири тури набирає 8 очок. У Бетіса лише два пункти.