АПЛ. 3-й тур

Вест Хем – Манчестер Сіті – 1:3

Голи: Діаш (аг.), 19 – Холанд, 10, 30, 84

Вест Хем нервово розпочав матч й дозволив "містянам" забити швидкий м'яч. Пакета обрізався в центрі, подарувавши м'яч Сілві. Португалець ідеально вирізав на хід Холанду, який легко відірвався від захисників і акуратно покотив у дальній кут.

Пропущений гол розбудив господарів і вони змогли швидко вирівняти паритет. Рубен Діаш випадково зрізав у власні ворота після прострілу Боуена. На цьому команди не зупинились і до перерви потішили вболівальників ще одним м'ячем – дубль оформив Холанд. Підопічні Гвардіоли добряче "повозили" опонентів у їх штрафному майданчику й вивели норвежця на удар. Відбити потужний удар Ерлінга воротар не мав шансів.

На старті другого тайму Вест Хем мав зрівнювати рахунок. Кудус розігнав швидку контратаку, обігрався з Боуеном і з непоганої позиції розстрілював ворота Едерсона – врятувала стійка.

"Молотки" загалом краще виглядали у другій половині – створювали моменти та тримали гру під контролем. Однак всі зусилля зламав нестримний Ерлінг Холанд, який знову втік від усіх гравців Вест Хема й легко реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером. Це його другий хет-трик поспіль.

Таким чином, Манчестер Сіті тимчасово очолив турнірну таблицю АПЛ, маючи в активі 9 очок. Вест Хем йде 14-м, набравши лише три бали.