Ла Ліга, 4-й тур

Барселона – Вальядолід – 7:0

Голи: Рафінья, 20, 64, 72, Лєвандовскі, 24, Кунде, 45+2, Ольмо, 82, Торрес, 85

"Блаугранас" були єдиними, хто після трьох зіграних турів ще не втрачав очки. Матч з Вальядолідом приніс Барселоні чергову перемогу.

Ще в першому таймі каталонці тричі розстріляли ворота гостей. Ще на 4-й хвилині Ольмо міг забити, але поцілив у каркас воріт. З другої спроби зірка Євро-2024 таки влучив у ворота,та рефері зафіксував офсайд. Лік голам відкрив Рафінья на 20-й хвилині, забивши після закидання Курбасі. Вже за декілька хвилин відзначився і капітан "блаугранас", забивши з асисту Ямала. В компенсований час Кунде довів відрив до розгромного.

Та після такого яскравого першого тайму каталонці і не думали знижувати темп. По перерві Рафінья протягом декількох хвилин оформив хет-трик – асистували форварду Лєваендовскі та Ямал. Наприкінці зустрічі Ольмо таки довів справу до кінця, вправно перегравши кіпера. Не встигли вальядолідці відійти від м'яча Дані, як відзначився ще й Торрес. Барселона перемогла Вальядолід з рахунком 7:0.

Нищівна перемога принесла підопічним Фліка чергові 3 очки. Барселона з 12-ма балами очолює Ла Лігу. Нище розташувалися Вільяреал (7 пунктів) та Сельта Віго (6).