Українська Прем'єр-ліга, 5-й тур

Олександрія – Колос – 2:1

Голи: Ковалець, 15, Джевані, 74 – Гусол, 76

Колос на старті нинішньої кампанії розписав нічиї з Оболонню (2:2) та Інгульцем (0:0), а також зазнав двох поразок – проти Чорноморця (0:1) та Вереса (0:1). Натомість Олександрія потужно розпочала сезон, здолавши у стартових протистояннях ЛНЗ (2:0), Зорю (2:1) та навіть Шахтар (4:3). Перемогти команду з Ковалівки теж не склало проблем для підопічних Ротаня.

Олександрія зі старту поєдинку взяла м'яч під свій контроль. Вже на 15-й хвилині Ковалець скористався помилкою захисників Колоса і відкрив рахунок. Після цього момент з'явився і у ковалівців, та Великан на добиванні поцілив вище воріт.

По перерві команди довго розкачувалися, але фінальні 20 хвилин зустрічі виявилися яскравими. На 75-й Джеванні після навісу Мартинюка подвоїв перевагу господарів. Але гості відразу ж відповіли: Гусол, прибравши суперника, поцілив прямісінько в дев'ятку. Після цього футболісти один за одним почали отримувати жовті картки – рефері карав за грубощі.

Олександрія здолала Колос та у підсумку продовжила очолювати УПЛ, взявши максимум за 4 стартові зустрічі – 12 очок. Далі йдуть ЛНЗ та Рух (по 9 балів).