АПЛ. 20-й тур

Брентфорд – Манчестер сіті – 0:1

Гол: Фоден, 59

Челсі – Брайтон – 1:1

Гол: Лукаку, 28 Велбек, 90+1

Ман Сіті підійшов до матчу з "бджолами", маючи в своєму активі серію із 9 перемог поспіль. Олександр Зінченко не потрапив у стартовий склад "містян", на лівому фланзі оборони з'явився Натан Аке. На лаві запасних опинились також Гюндоган, Марез та Стерлінг. Натомість зі старту вийшли Джек Гріліш та Філ Фоден, вони відбули покарання за порушення дисципліни.

Єдиний м'яч у зустрічі забив Фоден після віртуозної передачі Де Брюйне. Ляпорт наприкінці матчу намагався подвоїти перевагу Сіті, втім VAR скасував гол. Отже, "містяни" продовжили переможну серію до 10 матчів та закріпились на вершині турнірної таблиці – 8 очок відриву від Челсі й 9 – від Ліверпуля. Брентфорд залишився на 14-й сходинці.

Челсі сенсаційно втратив очки, розписавши домашню нічию з Брайтоном. Лукаку відкрив рахунок ударом головою в середині першого тайму, а вже в компенсований час Велбек шокував "пенсіонерів" точним ударом головою. Таким чином, Челсі набрав 42 очки, піднявшись на другу позицію та мінімально випередивши Ліверпуль (41 бал).