Прімера. Перший тур

Валенсія – Барселона – 1:2

Голи: Дуро, 44 – Лєвандовскі, 45+6, 48 (п)

Для Ганса-Дітера Фліка це був перший офіційний поєдинок в ролі головного тренера Барселони. І вже у дебюті зустрічі його підопічні могли пропустити – 17-річний Кубарсі ледь не зрізав м'яч у власні ворота. Невдовзі тер Штегену довелося виручати команду після того, як м'яч рикошетив від ноги, того-таки юного оборонця.

Відкрити лік забитим м'ячам вдалося аж на останній хвилині основного часу, і зробили це "кажани". Уго Дуро ефектно у стрибку переправив м'яч у сітку головою після навісу Дієго Лопеса. Але каталонці не дозволили Валенсії піти на перерву з перевагою в рахунку. На 45+6 з меж штрафного в напрямку воріт прострілював Ямал, а Лєвандовскі виставив ногу та підкоректував траєкторію – 1:1.

А вже на старті другого тайму "блаугранас" вийшли вперед. Москера зрубав Рафінью у карній зоні ударом по ногах ззаду. Арбітр Хосе Санчес Мартінес призначив пенальті. Вирок взявся виконувати Лєвандовскі. Мамардашвілі вгадав кут, у який битиме поляк, але не зміг дотягнутися до м'яча.

Підопічні Рубена Барахи по перерві не завдали жодного удару в площину воріт. Відтак 2:1 – Барселона забирає три очки у стартовому турі Прімери. Флік дебютує на позитивній ноті.