Серія А. Перший тур

Дженоа – Інтер – 2:2

Голи: Вольякко, 20, Мессіас, 90+5 – Тюрам, 30, 85

Руслан Маліновський вийшов у стартовому складі Дженоа, а на екваторі першого тайму його команда засмутила грізного суперника. Мартін виконав штрафний удар, подавши на Бані – той намагався парашутом переправити м'яч у ворота "нерадзуррі". Зоммер відбив, але невдало – на підборі опинився Вольяччо, якого воротар Інтера вже не встиг нейтралізувати. "Грифони" виходять вперед.

Однак чинні чемпіони зуміли доволі швидко відновити статус-кво. Тюрам у штрафному майданчику виграв верхову боротьбу в Бані та забив головою – 1:1.

Наприкінці тайму арбітр Фелічані призначив пенальті у ворота Дженоа – Тюрам опинився на газоні після контакту з Баделем. Однак після перегляду VAR суддя змінив своє рішення, адже виявилося, що півзахисник "грифонів" зіграв у м'яч. На перерву пішли за паритетного рахунку.

На старті другого тайму Дарміан міг виводити Інтер вперед, але взяття воріт скасували через те, що Матео перебував у офсайді. Інтер вирвався вперед аж на останніх хвилинах поєдинку – Тюрам оформив дубль. Але інтрига тривала до останньої миті цієї гри.

Вже у компенсований час Біссек зіграв рукою у карній зоні – арбітр вказав на 11-метрову позначку. Мессіас з другої спроби переграв Зоммера – 2:2. Підопічні Альберто Джилардіно таки відбирають очки у чинних чемпіонів!

Маліновський у цьому матчі відіграв 71 хвилину. За цей час український півзахисник 30 разів торкнувся м'яча, віддав 22 з 25 точних передач (88%), виграв 3 єдиноборства, але 4 рази втратив володіння м'ячем. Від статистичного порталу Sofa Score отримав оцінку 6,6 бала – один з найнижчих показників у складі Дженоа.