"Вся Україна зараз дзвонить, пише: "Чистий гол скасували". Просто хочеться запитати: "Як трактується?" і таке інше. У нас скільки таких матчів було.

Із Ковалівкою 1-й тур грали – теж рукою собі прокидає, дивляться – нічого немає. З Олександрією грали – теж найчистіша рука була ще наприкінці того чемпіонату. Багато таких моментів і трактуються я не знаю, як. І все не на нашу користь. Начебто спеціально такі моменти.

Звичайно, забили м'яч, напруження футболу, десь можна було переламати. До хлопців якісь питання? Молодці грали, і за аналізом – те, що я зараз дивився – досить завдали ударів, але страждає точність. У команди-суперника, по суті, у 1-й половині один момент, на добиванні не дограли, і все. Ми намагалися, чи достатньо завдали ударів, але м'яч не хоче потрапляти у ворота.

Такі ситуації надламують, коли люди вирішують результат матчу – маю на увазі суддів. Самі вирішують, самі надламують такі моменти і воно десь, звичайно, надламує. Тому тут важко щось говорити.

Гаразд, якби якась послідовність була. Я ж говорю, багато таких моментів – тут трактують так, там трактують по-іншому. Таке враження, що як вигідно. Ось і все, що тут можна коментувати? Вся Україна сміється: "Чому так?" Ну, отак ось", – сказав Іващенко у коментарі УПЛ ТБ.