Українська Прем'єр-ліга. 3-й тур.

Ворскла – Оболонь – 2:0

Голи: Нестеренко 24, Кане 69

Початок матчу був відкладений через повітряну тривогу, яка лунала у Полтаві. Загалом у першому таймі гості активно пресингували і мали шанс вийти вперед на 14-й хвилині зустрічі – Приймак у зоні перед штрафним майданчиком потужно вистрілив під поперечину, але мінімальний дотик Ісенка врятував Ворсклу від пропущеного м'яча.

Після цього моменту команди пішли на вимушену перерву через тривогу. На екваторі першої 45-хвилинки полтавський клуб відкрив рахунок. Нестеренко випередив захисника Оболоні та зіграв на добиванні. Суханов був близький до того, щоб зрівняти рахунок у зустрічі – захисник крутив м'яч у дальню дев'ятку, але не влучив.

Але вже у другому таймі той же Суханов забив гол, який згодом був скасований. Сергій з близької відстані розстріляв воротаря, виборовши передачу в Кучера. Головний суддя та асистент VAR вирішили, що гравець Оболоні зіграв рукою. Таке рішення арбітра є доволі суперечливим, адже на відеоповторах ніякої гри рукою не видно.

Незабаром легіонер Ворскли подвоїв рахунок у матчі – Кане скористався провалом у захисті суперника, увійшов до штрафного майданчика та пробив у дальній кут.

Перемога над Оболонню стала для полтавського клубу другою. У активі Ворскли 6 очок, в Оболоні – 1