Ліга Європи, 3-й тур кваліфікації, другий матч

Вікторія Пльзень (Чехія) – Кривбас (Україна) – 1:0 (перший матч – 2:1)

Гол: Вашулін, 52

У першому поєдинку, який відбувся у словацькому Кошице, Кривбас зазнав поразки з рахунком 1:2. Хоча спочатку й вів у рахунку.

Перший тайм матчу-відповіді криворіжці провели на рівних з Вікторією. Вже на старті зустрічі наші земляки провели непогану контратаку, втім, Аду вирішив продемонструвати дриблінг замість того, щоб віддати на Луньова.

На 14-й хвилині показала зуби і Вікторія: Кліщук зійшовся у верховій боротьбі за м'яч з Вашуліним і форвард суперників таки переміг. Пощастило, що удар головою пролетів повз ворота. Воротар Кривбаса не стримував емоцій через те, що арбітр не дав свисток у цьому моменті, і у підсумку отримав жовту за розмови. Після цього гра тимчасово перейшла під контроль чехів.

На екваторі дебютної 45-хвилинки у підопічних Вернидуба зірвався чудовий момент: Кліщук передав прямо на Аду, але той невдало обробив м'яч. Кривбас до свистка на перерву провів ще декілька контратак, які так і не увінчалися успіхом.

По перерві чехи вийшли вперед – на 52-й хвилині відзначився Вашулін. Невдовзі потужного удару здалеку завдав також Черв, але Кліщук парирував. Ближче до середини Кривбас зовсім впав у відчай, не створюючи перспективних моментів. Вернидуб згодом випустив лідерів команди – Бандейру та Кожушка, та вони нічим зарадити не змогли. Один з найяскравіших гравців криворізького клубу, Аду, з останніх сил відпрацював і наприкінці зустрічі ще й отримав жовту.

До кінця гри протримався рахунок 1:0 на користь господарів, тож Кривбас вилетів з кваліфікації Ліги Європи. Криворіжці опустилися у Лігу конференцій. На українську команду чекає іспанський Бетіс. Натомість Вікторія далі зустрінеться з шотландським Хартсом.