"білорусь та лукашенко стали співучасниками. Поки що не учасниками, бо білоруських солдатів немає в Україні. Сподіваюсь, що їх нема. Він відкрив кордони та надав їх для входу російської армії через білорусь, тому вже співучасник.

Якщо він віддасть цей злочинний наказ білоруській армії – піти на територію України – то хлопцям треба буде брати із собою чорні мішки, в яких вони повертатимуться. Памперси можуть не брати, обісратися вони тут не встигнуть. Їх палитимуть, бомбитимуть і гризтимуть. Наша країна – "Біла Русь", не треба робити її червоною.

Якщо це станеться? Іншого варіанту не буде. Тоді з'явиться ще одна "прекрасна, гарна країна", яка танцює під російську музику, хоч має свою культуру. 24 лютого світ розділився на людей та росіян. У такому разі до росіян додасться і білорусь.

Чи відношу я білорусь до цього табору зараз? Поки що ні, але надання майданчику для входу росії – вже злочин. Коли російська техніка вільно їздить білоруссю, то я так розумію, що країна здана без жодного пострілу", – сказав Хацкевич в ефірі YouTube-проекту ЧестнОК.