Ліга чемпіонів 2024/25, третій раунд кваліфікації, перші матчі

Славія Прага – Уніон Сент-Жилуаз – 3:1

Голи: Хорн, 19, 41, Дорлі, 57 – Бужек, 73 (аг)

Вилучення: Фусейні, 85 (УСЖ)

Слован Братислава – АПОЕЛ – 2:0

Голи: Петровіч, 74 (аг), Мак, 90+4

Яґеллонія – Буде-Глімт – 0:1

Гол: Дьєгес, 58 (аг)

Празька Славія у першому матчі з Уніоном здобула перемогу з рахунком 3:1. Ще в першому таймі Хори зумів оформити дубль. Відразу ж по перерві Дорлі зміцнив перевагу – 3:0. Інтригу в поєдинок вирішив повернути юний півзахисник чехів – Бужек на 73-й хвилині забив у власні ворота, намагаючись перехопити небезпечний пас суперника. Та ситуації це не змінило. Наприкінці зустрічі Фусейні ще й відхопив червону картку.

Ліга чемпіонів: екс-зірка Шахтаря у складі ПАОКа пробився далі, білоруси виграли матч, але вилетіли

Слован Братислава здолав АПОЕЛ. Команди довго не могли забити. Перший гол припав на 74-ту хвилину – півзахисник кіпрського клубу Петровіч забив у власні ворота. Вже в компенсований час Слован зміцнив перевагу завдяки голу Мака. Братиславці здобули перемогу з рахунком 2:0.

Буде-Глімт мінімально переграв Ягеллонію. Єдиний гол поєдинку оформив Дьєгес. На 66-й хвилині також вгатив м'яч у ворота і Мое, однак арбітр скасував гол через фол. До слова, за Ягеллонію виступає Тарас Романчук, який прийняв польське громадянство. Він також абсурдно звинувачував Степана Бандеру у скоєнні злочину щодо його сім'ї.