Нагадаємо, "синьо-жовті" зазнали фіаско від збірної Румунії (0:3) у першому турі групового етапу чемпіонату континенту-2024.

"Я не можу сказати, якщо ви кажете про гру з Румунією, що ми її програли за всіма показниками. Я вважаю, що ми непогано вситупали, але в деяких компонентах ми програли.

Наприклад, ми можемо контролювати мʼяч. Я люблю статистику, у мене є вся статистика, усіх матчів, навіть Іспанії, усіх провідних команд, які грали на Євро. Але в цьому матчі ми контролювали мʼяч. Я звернув увагу після першого тайму, що ми не створювали моменти, ми не завершували атаки. Це проблема.

Плюс, на жаль, у вирішальних моментах ми робили безглузді помилки. Якщо ми робимо помилки на своїй половині поля, значить гравці так грають у своїх клубах. Приклад Луніна. Зіграв Лунін. Чому він віддав цю передачу на фланг? Тому що в Реалі з нього завжди запитують не просто вибивати мʼяч вперед, а намагатися знайти адресата на своїй половині поля. Але я ж кажу – ми не Реал Мадрид, ми не можемо так грати. У нас немає такого рівня. Іноді, коли ми під пресингом, треба грати простіше", – сказав Ребров під час прес-конференції.