"Після матчу до мене підійшов Ярмоленко і каже: "Можна ми поговоримо самі в команді?" Я думаю, таке бажання з'явилося після того, що ми побачили після матчу.

Я побачив, що деякі гравці сиділи в роздягальні з телефонами і дивилися, що там пишуть в коментарях уболівальники, як оцінюють їхню гру? Ось що хвилювало їх після Румунії.

На мою думку, не тільки в матчі з Румунією наші лідери не продемонстрували справжній рівень. Зараз дуже багато гравців виступають у топ-чемпіонатах, але, на жаль, не показали той рівень, який вони показують у своїх чемпіонатах.

Зараз у нас, на жаль, триває війна. Я читав багато відгуків про Євро-2024, читав, що деякі кажуть, що, можливо, ми не так багато налаштовували команду, не так багато надали мотивації. А яка може бути мотивація? Проблема в тому, що усі гравці різні – комусь потрібно надати більше мотивації, а хтось від цієї мотивації виходить на поле і не розуміє, що робити. Ти не можеш знайти цих гравців, мотивація дуже тисне на них. Тому зараз вже після року роботу я розумію кому треба більше, кому треба менше мотивації.

На цьому Євро дуже важливий досвід не тоді, коли ти забиваєш м'яч, а коли пропускаєш. Коли ти програєш 0:1 і як ти будеш реагувати. І це важливо, щоб на полі був лідер, який б'є рукою по іншій. Я пам'ятаю, коли Лужний був на полі і ми пропускали, то розуміли, що зараз буде зовсім інша гра. А зараз навіть, якщо ти стоїш на бровці, намагаєшся щось донести... На жаль, я зараз в команді не бачу, що є лідер на полі, який своєю працею, словами, роботою демонструє це", – сказав Ребров на прес-конференції.

Нагадаємо, на Євро-2024 збірна України програла Румунії (0:3), обіграла Словаччину (2:1), розписала нічию з Бельгією (0:0) іне змогла вийти з групи.