"Спорт справедливий? Звичайно, ні, і життя несправедливе. Нема справедливості в світі, за неї треба боротись. Що думаю про гру, міг би вийти головою знайти удар? Та ні, не треба мене прирівнювати, там хлопці професійно працюють. Але коли тобі не дають працювати, і допомагають іншій команді...

Я ніколи не жаліюсь на суддів, але цей склад сербів (суддівська бригада – прим.) був огидним. УЄФА треба звернути увагу, що в сербів є до нас, українців, упереджене ставлення. Вони підтримують нашого ворога. УЄФА не бачить цього? Чи їм очі грошима замилило? Подивіться, що відбувається, арбітр судить лише в один бік. Я розумію, він професійний суддя, я не арбітр футбольний... УЄФА, відкрийте очі! Якщо вам треба гроші, наберіть, я вам дам грошей.

Співи на трибунах? Підтримка хлопців, команди. Мені легше, коли я в рингу, тому що я контролюю ситуацію, а тут не можу. Переживаю тільки через те, що не можу контролювати ситуацію. Хлопці гарно викладались, пресингували, думаю тренер скаже своє слово, але ще раз повторю, що ця група суддів – огидна. Вони допомогли опонентам краще зіграти. "Напихав" жовтих тренерам... Хай на трибуни прийде, нам ще "напихає" жовтих". Просто пророби свою працю професійно, не будь гадом", – сказав Усик в ефірі MEGOGO.

Нагадаємо, Полісся програло Олімпії із загальним рахунком 1:4 та вилетіло з єврокубків. Матч-відповідь обслуговувала сербська бригада арбітрів на чолі з Мілановічем.