ЛК 2024/2025. 2-ге коло кваліфікації.

Полісся – Олімпія – 1:2 (загальний рахунок 1:4)

Голи: Кушніренко, 1 – Флоруц, 10, Дурдов, 90+3

Український клуб феноменально розпочав матч й зміг забити вже на 38 секунді. Олександр Назаренко промчав по лівому флангу і прострілив у центр штрафного майданчика – точно під удар Богдану Кушніренку. Хавбек потужно приклався до м'яча і красиво влучив у кут, забивши перший гол Полісся в єврокубках.

Здавалось, що житомирці можуть замахнутись на камбек і відіграти перевагу суперника, здобуту у першому матчі. Однак Олімпія швидко розбила всі надії, зрівнявши рахунок. Флоруц познущався з Сарапія і прошив Кудрика ударом у ближній кут.

Загалом Полісся краще контролювало м'яч, але до гострих моментів доходило рідко. Гуцуляк пробивав головою з вигідної позиції, але влучив у стійку. Пайшао якісно прострілив на дальню стійку, де Таллес міг розстрілювати майже порожні ворота. На жаль, бразилець не зміг нормально дотягнутися до м'яча.

Вболівав за улюблений клуб з трибун зірковий боксер Олександр Усик, однак його підтримка не допомогла Поліссю забити бодай другий м'яч.

На останніх хвилинах Полісся пропустило вдруге – м'яч курйозно залетів Кудрику поміж ніг. Таким чином, Полісся поступилося Олімпії із загальним рахунком 1:4 та попрощалося з єврокубками, в яких зіграло вперше у історії клубу.