Ключовий поєдинок відбудеться у вівторок, 30 липня в Ліоні. Стартовий свисток пролунає о 18:00 за київським часом. Вболівати за підопічних Руслана Ротаня у режимі онлайн можна буде на телеканалі "Суспільне Спорт", місцевих телеканалах "Суспільного" та на сайті "Суспільне Спорт". Також прямий ефір буде доступний на платформі MEGOGO.

Надійний букмекер FAVBET безперечним фаворитом протистояння вважає "альбіселетсе". Коефіцієнт на перемогу збірної Аргетини становить 1,78 бала. На звитягу "синьо-жовтих" ставлять 5,00. Ціна нічиєї – 4,10.

Фахівці очікують на результативний матч. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 складає 1,85 бала. На аналогічний тотал менше – 2,17.

Олімпійська збірна України "списала" сценарій з дорослої команди на Євро-2024. У групі підопічних Ротаня теж рівна кількість очок перед останнім туром – по 3 пункти. За різницею забитих і пропущених м'ячів наразі лідирує збірна Аргентини, другими йдуть марокканці, на третій позиції розташувалася наша команда, а на останній – Ірак. На Олімпіаді у стадію плей-офф виходять лише дві збірні.

Нагадаємо, у першому турі наша збірна сенсаційно поступилася Іраку (1:2), а в наступному перемогла "Атлаських левів" (2:1).