"Я вважаю, що треба віддати належне хлопцям, які добре налаштувалися, які навіть у меншості боролися за результат та здобули його. Залишився останній матч, де не треба дивитися, хто буде суперником. Ми побачили, що можна перемагати навіть збірну Марокко. В їхній команді є гравці національної збірної, які доходили до півфіналу чемпіонату світу. І це урок для нашої команди, що можна всіх обіграти.

Тепер – відновлення, бо важко через два дні на третій грати. Це важливо, і з нетерпінням чекаємо на зустріч з Аргентиною. Це буде наш маленький фінал. Але якщо гратимемо так, як у першому таймі з Марокко, то можна діяти з позиції сили. У другому таймі віддали багато сил, коли залишились у меншості. Але хлопці заслужили на перемогу для України, для наших воїнів.

Вилучення? Це було подвійне покарання, але ви знаєте, як судять на цій Олімпіаді. Після того пенальті у першому матчі навіть питання ставити не потрібно. На це не треба зважати.

Якби наші гравці грали на тому рівні, де футболісти збірної Марокко, то ми й другий тайм проводили б на тому ж рівні. Це психологія, вона змінює дуже багато. Для хлопців це перший турнір, перші такі матчі з вболівальниками.Гадаю, цей досвід піде їм лише у плюс. Нічого не потрібно нам, жодних овацій. Ми просто робимо свою роботу. У нас три очки, попереду важкий суперник, фаворит не лише нашої групи, але й всього турніру. Хочу, щоб хлопці нас почули: ми вийшли на цей матч як на останній та віддали всі сили для перемоги", – сказав Ротань у коментарі Суспільне Спорт.