"Відверто кажучи, я розчарований діями житомирської команди. Останнім часом експерти, журналісти в своїх коментарях твердили, що Полісся – третя сила в українському футболі, але до такого статусу йому ще дуже далеко.

Передусім, був відсутній чіткий план на гру. Я не помітив, за рахунок чого гості могли кинути виклик господарям, дії яких були збалансовані, простежувався вихід з оборони, перехід до наступальних операцій. І добре, що Полісся пропустило тільки двічі.

У складі поліщуків було вдосталь виконавців з міжнародним досвідом, маю на увазі Гуцуляка, Михайліченка, Сарапія. Проте, як не дивно, вони нічим не вирізнялися, ба більше, саме через їхню пасивність словенці забивали свої голи.

0:2 – це ще не розгром, проте таку фору дуже складно відіграти. І по вчорашньому поєдинку важко сказати, що має статися, аби Полісся через тиждень взяло реванш з потрібним рахунком.

Надія на повернення в стрій дискваліфікованих Бабенка та Кушніренка? Нехай їм щастить, але ж і Олімпія також подбає, аби чимось здивувати поліщуків", – сказав Микитин у коментарі для Sport.ua.

Нагадаємо, житомирці на виїзді поступились люблянській Олімпії, пропустивши двічі. Матч-відповідь відбудеться 1 серпня у Польщі.