"Дуже важкий поєдинок для обох команд. Ті епізоди, в яких ми отримали голи – це наслідок певного ланцюга подій. І тепер нам треба цей ланцюг в обох епізодах продивитися, щоб зрозуміти, чому це сталося і чого нам не вистачало. Ми самі собі зараз ускладнили цю дуель, яка все ще не програна, вона поки що напівзавершена. Ми собі її ускладнили другим голом та тими подіями, які до нього призвели. Ми розуміємо, що він стався через величезне бажання перевернути цей результат.

Чи могли ми це зробити? Я думаю, всі бачили, що були можливості, були нагоди. Але ми розуміємо, що якщо взяття воріт не було, то ці нагоди не рахуються. Тому ми маємо зараз тверезо визначити основні проблеми, які у нас були й мовчки важко працювати.

Чи є якісь такі позитивні моменти в грі нашої команди? Безумовно! Ми знаходимо в собі можливість перебудовуватися, адаптовуватися, а потім виходити з цієї ситуації, перебираючи м’яч під свій контроль, створюючи моменти тощо. Ми страждали в певні моменти, але це не призводило до якихось проблем біля наших воріт, також ми змушували страждати суперника.

Завдання виходу до наступного раунду дуже ускладнив другий гол. Не дивлячись на результат першої гри, нам треба робити все, щоб у другій грі ми опинилися в ситуації, де ми менше програємо дуелі, більш тверезо оцінюємо наші здатності в певних моментах та конкретних епізодах, краще оцінюємо той простір, який нам дає суперник", – цитує Ашура офіційний сайт Полісся.

Нагадаємо, житомирці на виїзді поступились люблянській Олімпії, пропустивши двічі. Матч-відповідь відбудеться 1 серпня у Польщі.