Після прикрої поразки Іраку у дебютному поєдинку на змаганнях у Франції підопічним Ротаня потрібна лише перемога у грі з Марокко. Поєдинок відбудеться у суботу, 27 липня. Стартовий свисток пролунає о 18:00 за київським часом.

Надійний букмекер FAVBET не вірить у перемогу української команди. Коефіцієнт на звитягу "синьо-жовтих" – 5,00. На успіх марокканців – 1,90. Ціна нічиєї – 3,60.

Фахівці очікують на не надто результативну зустріч. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 2,24 бала. На аналогічний тотал менше – 1,80. Ймовірність того, що Україна заб'є бодай один гол складає 1,60.

Олімпійська збірна Марокко яскраво розпочала турнір і вже у першому турі здобула сенсаційну перемогу над одним із фаворитів змагань – командою Аргентини, яку очолює легендарний екс-футболіст Хав'єр Маскерано. Дубль у складі "Атлаських левів" оформив 28-річний Суф'ян Рахімі.

Натомість Україна втратила важливі три очки у матчі з головним аутсайдером групи Іраком. "Синьо-жовті" першими забили, але двічі пропустили у відповідь і зазнали невдачі. Тепер, щоб претендувати на вихід із групи, команді Ротаня необхідно лише перемагати у двох вирішальних матчах.