"На прохання Динамо Київ, як господаря першого матчу, яке через військові обставини в Україні проводить свої матчі в Польщі, та можливі сутички серед вболівальників, насамперед через відносини між фан-групами двох клубів, а особливо після поїздки до російської федерації на футбольний турнір, ухвалили рішення на жодному з двох матчів (у Польщі та Сербії) не допускати присутності приїжджих вболівальників. Це рішення було ухвалили за рекомендацією та в координації з місцевою владою Польщі, а також за порадою і схваленням УЄФА.

Відповідно до досягнутої домовленості, Партизан не буде просити квитки для своїх уболівальників на матч у Любліні та закликає своїх прихильників не подорожувати самостійно до Польщі.

Динамо Київ дотримуватиметься тієї ж домовленості та не матиме підтримки своїх уболівальників на матчі в Белграді, на яку вони мають право, попри те, що Партизан перебуває під санкціями УЄФА.

Це рішення було прийнято, перш за все, з метою забезпечення безпеки всіх учасників майбутніх матчів і запобігання можливих інцидентів, які могли б негативно вплинути на Партизан, який перебуває під санкціями УЄФА. «Партизан» щиро вірить, що ця угода відповідає інтересам обох клубів і буде з розумінням сприйнята нашими вболівальниками", – йдеться у заяві сербського клубу на офіційному сайті.