Подолавши кілька криз, навіть розлучившись минулого літа, а потім знову зійшовшись, обоє вирішили вчергове припинити свої стосунки.

Ось що розповів виданню AS журналіст Абель Планельес, який вже кілька днів анонсував "бомбу" через свої соціальні мережі.

"Джессіка Гойкочеа і Марк Бартра поставила крапку у своїх стосунках. З того, що мені кажуть люди, близькі до пари, там немає ніяких поганих почуттів. Насправді, все навпаки – між ними хороші стосунки. Вони не перестали стежити один за одним, як це могло статися в інші часи, коли була криза. Вони добре ладнають, але це правда, що стосунки закінчилися", – розповів він.

Зазначимо, що це не перший розрив між футболістом та моделлю. Наприкінці липня минулого літа з'явилася новина про їхнє розставання, що викликало справжній землетрус у середовищі фанатів, як Марка, так і Джессіки.

І хоча жоден з них не підтвердив розриву, обидва видалили один одного зі своїх акаунтів в Instagram.

Втім, вже у серпні вони знову стежили одне за одним у вищезгаданій соціальній мережі і, незважаючи на запеклу суперечку між ними (яку вкотре викрив Абель Планельес), здолали кризу.

Цього літа ситуація повторюється. Наскільки довго триватиме розрив, чи стане він остаточним – побачимо. Стосунки цієї пари дуже цікаві і, певно, ще не раз даватимуть привід для розмов фанатів і журнальних публікацій.