Контрольний матч

Динамо (Україна) – Брондбю (Данія) – 4:0

Голи: Попов,14, Царенко, 71, Андрієвський, 75, Піхальонок, 81.

Динамо розпочало гру у такому складі: Нещерет – Вівчаренко, Попов, Біловар, Караваєв – Бражко, Шепелєв – Лонвейк, Буяльський, Волошин – Ванат.

Вже на 14-й хвилині підопічні Олександра Шовковського відкрили рахунок, вдало розігравши стандарт. Буяльський подав зі штрафного, а Попов випередив усіх суперників і головою вколотив м'яч у ворота.

Лонвейк, чия поява у старті киян дещо здивувала, провів на полі лише 33 хвилини та поступився місцем Піхальонку.

Під завісу тайму суперники обмінялися гострими моментами. Спочатку данці провели дуже небезпечну атаку і якби їхній нападник був точнішим – був би гол. У Нещерета шансів врятувати ворота не було – киянам пощастило.

Динамо відповіло майже одразу – класну взаємодію біля чужих воріт продемонстрували Волошин і Караваєв, але удар останнього все зіпсував – просто в руки голкіперу.

Загалом перший тайм пройшов у рівній боротьбі без великої кількості моментів.

У перерві Ярмоленко замінив Волошина, а Бущан – Нещерета.

А на 63-й хвилині Шовковський кинув у бій одразу 8 нових гравців. На полі з'явилися: Дубінчак, Дячук, Малиш, Тимчик, Царенко, Андрієвський, Лонвейк (він повернувся у гру) і Супряга.

І після цього Динамо заграло.

На 71-й хвилині кияни подвоїли перевагу. Відмінний розіграш, в якому взяли участь Ярмоленко, Піхальонок, а розпочав і завершив його точним ударом Царенко.

Через 4 хвилини у воротах данців опинився третій м'яч. Андрієвський високо пішов у пресинг і підловив недосвідченого воротаря на грубій помилці. Перехопивши неточний пас, динамівець верхом відправив м'яч у сітку – відстань до воріт була метрів 30-35.

А на 81-й хвилині Ярмоленко у своєму стилі накрутив опонента на фланзі і від лицьової покотив м'яча на Піхальонка, а той вразив порожні ворота з метра.

Підсумкова впевнена перемога киян – 4:0.