"Характер Англії величезний. Я вважаю, що якість виступу була неперевершеною, а той факт, що двоє з тих, хто вийшов на заміну, створили переможний гол, свідчить про те, який дух вони мають як команда. За останні п'ять-шість тижнів вони блискуче сформувалися. Жоден з них не опустив голову, всі вони були готові до свого моменту, коли він настав.

Переможний гол Воткінса? Я дуже радий за Оллі, що він дочекався свого часу. Багато хто з нашої команди працював під тиском, і він просто зробив це.

Ми відчували, що нам потрібні ще кілька нападників попереду. Харрі Кейн отримав удар, коли заробив пенальті в першому таймі. Ви знаєте, що Оллі може пресингувати трохи краще, і він буде робити ті ривки, які є проблемою для захисників на початку гри, але, безумовно, в пізній стадії гри. Бувають моменти, коли йому це вдається, і всі радіють.

Результативні заміни – це менталітет гравців, які були готові приносити користь і робити свій внесок протягом усього турніру. Це те, що радує мене найбільше. Фінальна гра – те, заради чого ми приїхали. Це неймовірно важка гра; ми зустрінемось з найкращою командою на турнірі на цю мить. Але ми все ще тут – ми боремося, на тлі дійсно хорошого виступу. Я дуже радий за всіх", – цитує Саутгейта офіційний сайт УЄФА.