"Я не збираюся підбивати підсумки Євро під час самого турніру. Нам протистояла дуже хороша іспанська команда, яка підтвердила все, що робила раніше. Були речі, які ми могли б зробити краще проти суперника, який багато контролював м'яч, особливо, коли йшлося про пасову гру, але нам не вистачало вертикальності.

Ми боролися до кінця, попри наші проблеми, які були в нас з різних причин. Багато наших гравців опинилися в непростих ситуаціях. Ми грали шостий матч на турнірі, і, можливо, були трохи менш енергійні. У нас був останній шанс.

Стиль гри? Вони не є обережною чи закритою командою, це команда, яка дуже добре тримала оборону. У нас теж не було всієї атакувальної зброї з різних причин, тому нам довелося пристосовуватися. У нас не було нашої традиційної гри. Ми пристосувалися, щоб бути конкурентоспроможними, хоча і в межах можливого", – наводить слова Дешама RMC Sport.

Нагадаємо, що 9 липня пройшов півфінальний матч чемпіонату Європи між збірною Іспанії та Франції. "Фурія Роха" перемогла з рахунком 2:1 та вийшла у фінал Євро. У складі збірної Франції гол забив Коло Муані.