У середу, 23 жовтня, Барселона зіграє поєдинок третього туру основного етапу Ліги чемпіонів, у якому зійдеться з Баварією. Стартовий свисток на Естадіо Олімпіко пролунає о 22:00. Головним арбітром поєдинку стане Славко Вінчіч. Стежити за подіями на полі можна буде на платформі MEGOGO за наявності підписок "Спорт" або "Максимальна".

FAVBET вважає мінімальним фаворитом цього матчу Барселону. Коефіцієнт на перемогу "блаугранас" становить 2,39 бала. На успіх Баварії – 2,73. Ціна нічиєї – 3,95.

Фахівці очікують на результативну зустріч. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 складає 1,37 бала. На аналогічний тотал менше дають 3,05.

Найбільше шансів відзначитися у поєдинку має форвард Барселони Роберт Лєвандовскі (2,00). Також непогані шанси має нападник Баварії Харі Кейн (2,20) та Рафінья (2,60).

Нагадаємо, що у перших двох турах "блаугранас" програли французькому Монако (1:2), а потім розтрощили швейцарський Янг Бойз (5:0). Баварія розгромила хорватський Динамо Загреб (9:2), а потім поступилася англійській Астон Віллі (0:1).